Base Beton

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.
 Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren.
Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.
Geen moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk dus. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier heeft u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.
Wij komen graag langs om uw specifieke situatie te beoordelen en stellen daarna samen met u een gedetailleerde planning op.

BaseBeton is verkrijgbaar in acht prachtige standaardkleuren, en is daarnaast leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst.